Professioneel webdesign is meer dan een fraai plaatje

 In Webdesign, Website ontwerp

Websites hebben de afgelopen decennia een steeds dominantere positie ingenomen op het vlak van bedrijfspromotie. Het is een ideale manier om mogelijk nieuwe relaties te informeren over de producten of diensten die je aanbiedt en geeft je tevens de kans om een sterkere binding te onderhouden met reeds bestaande zakelijke relaties. Een organisatie die niet over een eigen website beschikt, wordt tegenwoordig door menigeen op voorhand als onprofessioneel beschouwd.

Heeft u nog geen website of is uw huidige site toe aan een nieuw design, schakel dan de experts van RET Reclame in. Wij kunnen voor u een website maken, die er niet alleen grafisch fraai uitziet, maar ook op alle andere fronten helemaal aan de eisen van de huidige tijd voldoet.

Professioneel design als basis

Een positieve eerste indruk over je organisatie hangt in grote mate af van het uiterlijk van je website. Oogt deze professioneel, dan wek je daarmee zonder meer vertrouwen bij de degene die je site bekijkt. Een fraai webdesign is dus van groot belang als je wilt dat je onderneming serieus genomen wordt. Het uiterlijk van je website is tegenwoordig echter niet meer de enige factor waar je rekening mee moet houden om online goed bij je doelgroep te kunnen scoren.

Optimaal zichtbaar op elk scherm

Zo’n 10 jaar geleden was het ontwerpen van websites nog betrekkelijk eenvoudig. Eindgebruikers beschikten over een pc of een laptop waarop ze de site bekeken, zodat er met standaard schermmaten gewerkt kon worden. De introductie van smartphones en tablets heeft er inmiddels voor gezorgd dat de bouwers van websites te maken kregen met tal van verschillende schermformaten, waarop de inhoud van de site natuurlijk nog wel steeds goed in beeld moest komen. Het gevolg is, dat alle moderne websites inmiddels mobielvriendelijk zijn. Met andere woorden, het uiterlijk van de site past zich aan de grootte van het scherm aan, terwijl het totale webdesign er nog steeds fraai uit blijft zien.

Ook al heb je nog zo’n mooie website, als vrijwel niemand hem ziet, is dat natuurlijk zonde van de tijd en energie die erin gestoken is.

online-vindbaarheid-mobiel

Het belang van online vindbaarheid

Zoekmachine Google is qua vindbaarheid een belangrijke toegangspoort om je doelgroep te attenderen op je online activiteiten. Door de teksten op je website om een slimme manier te structureren, kun je de online vindbaarheid ervan in positieve zin beïnvloeden. Alleen maar de juiste woorden op de juiste plek zetten is tegenwoordig echter geen garantie meer voor een hoge positie in de zoekresultaten van Google. Daarvoor spelen inmiddels ook tal van andere factoren tijdens de indexering een rol.

Een snelle website bevordert je ranking

Als de indexeringsrobot van Google je website bezoekt, wordt nu namelijk ook de laadsnelheid van elke pagina gemeten. Omdat de zoekmachine haar gebruikers een optimale ervaring wil bieden, heeft een snelle website in de indexering duidelijk een streepje voor op sites die traag laden. Daarnaast vindt Google het tegenwoordig ook erg belangrijk dat sites een mobielvriendelijk ontwerp hebben en dat ze middels een SSL-verbinding bereikt kunnen worden. Zo’n SSL-verbinding betekent dat er sprake is van een versleutelde verbinding tussen de website en de eindgebruiker, waardoor de dataoverdracht beveiligd is en deze niet door hackers onderschept kan worden.

Onze hosting

  • SSD Hosting, supersnel!
  • Beveiligde HTTPS verbinding (gratis)
  • Elk uur een back-up
  • Veilige email omgeving zonder spam

RET Reclame ontzorgt

Je ziet het, tegenwoordig komt er heel wat meer kijken bij een succesvolle website maken, dan alleen maar het ontwerp ervan. RET Reclame kan je wat dat betreft echter volledig ontzorgen. We zijn namelijk aangesloten bij de internationaal actieve webdesigners van Nettl en mogen ons bedrijf daarom ook officieel als Nettl studio presenteren. Dankzij de internationale kennis die we via Nettl opdoen, zijn we altijd in staat om voor onze klanten websites te bouwen, die niet alleen voorzien zijn van een excellente webdesign, maar daarnaast ook op alle andere fronten voldoen aan de eisen van de huidige tijd.

Professioneel online informeren en verkopen

Als Nettl studio zijn we natuurlijk in staat om informatieve websites voor onze klanten te bouwen. Maar we zijn ook experts in het volledig bedrijfsklaar afleveren van webshop, waardoor de ondernemer zich volledig kan concentreren op het voorraadbeheer en de verkoop. Heb je al een fysieke winkel en wil je deze op een slimme manier koppelen aan een webshop om zo je klandizie te verhogen? Ook daarvoor heeft onze Nettl studio een oplossing paraat. In alle gevallen begrijpen we maar al te goed, dat elk webproject puur maatwerk is en dat elke organisatie zo z’n eigen wensenpakket heeft. We nemen graag de mogelijkheden met je door tijdens een vrijblijvend gesprek. Neem vandaag nog contact met ons op.

Recommended Posts