Kleding borduren

 In Bedrijfskleding, Kleding Bedrukken, Kleding borduren

Je logo of naam op kleding borduren? Bij Ret Bedrijfskleding kan dat. Sterker nog; met behulp van bijzonder geavanceerde apparatuur en met gebruik van de nieuwste technieken biedt kleding borduren het best denkbare resultaat als het gaat om het aanbrengen van een embleem of logo, of een (bedrijfs)naam. Ideaal en uniek voor op promotiekleding bijvoorbeeld, voor op werkkleding, al kunnen ook producten als badlakens en tassen prima van een logo of naam worden voorzien. Een geborduurde bedrijfsnaam op bijvoorbeeld een poloshirt biedt nét even meer uitstraling dan reguliere bedrukking.

Laat je werk- en bedrijfskleding borduren

Een logo, naam of embleem op kleding borduren geeft écht iets extra’s. Het biedt meer uitstraling dan ‘gewoon’ bedrukte of onbedrukte kleding en maakt zo elk kledingstuk uniek. Een logo of naam laten borduren op promotiekleding gebeurt anno 2018 met behulp van door computers gestuurde machines. En dan maakt het niet heel veel uit of het dan gaat om een T-shirt, poloshirt, blouse of broek. Ook werkkleding als jassen en broeken kunnen op deze manier uitstekend van een bedrijfsnaam of embleem worden voorzien. Het geeft een stuk herkenbaarheid voor elke organisatie of bedrijf. Borduren kan overigens ook op petjes, zoals ook badges prima geschikt zijn om te borduren.

Naam borduren

De werkwijze? Eerst wordt de afbeelding die geborduurd moet worden ingescand in een borduurprogramma om daarna ingetekend te worden. Daarna wordt de afbeelding doorgestuurd naar de borduurmachine, die wordt ingespannen met de benodigde kleuren garen. Vervolgens wordt op een stuk stof een proefborduursel gemaakt. Gaat de klant vervolgens akkoord met deze proefborduursel – of is er een wijziging doorgegeven- dan wordt de daadwerkelijke borduurprocedure begonnen. Niet echter voor in bepaalde gevallen de stof waarop geborduurd moet worden, losgehaald is. Stel je wilt een logo op het borstzakje van een jas. Dan wordt het borstzakje dus van de jas gehaald en er naderhand weer op geplaatst.

horecakleding-borduren
naam-borduren

Al jouw borduurwerk

Overigens kunnen niet alleen bedrijven aankloppen voor kwalitatief uitstekend borduurwerk op werk- of promotiekleding. Ook de particulier kan er prima terecht. Er kan behalve op kleding zeker ook op badlakens en tassen geborduurd worden. De nieuwste machines van Ret Bedrijfskleding bieden altijd de scherpste kwaliteit voor heel aantrekkelijke prijzen. Behalve hét adres voor Hillegom, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Lisse, Sassenheim en Heemstede, is Ret Bedrijfskleding ook al het adres voor spoedwerk in de regio Amsterdam.

Recommended Posts
Comments
pingbacks / trackbacks