kleding bedrukken Leiden

 In Bedrijfskleding, Kleding Bedrukken, Tshirt bedrukken

Gewoon een goed kleding bedrukken in Leiden. Wij staan voor kwaliteit en snelheid. Lees hieronder meer over onze moderne productie uit 2013, snelheid en de juiste soort promotie-, bedrijfs- of sportkleding of bel direct met 0252-700264.

img_5696

Kleding bedrukken Leiden, bedrijfskleding, sportkleding & promotie

Wij bedrukken dagelijks ontzettend veel kledingstukken. Wij weten dus als geen ander hoe je mensen, zoals Joost hiernaast, blij moet maken met bedrukte softshells, shirts, polo’s, overhemden of sportkleding.

Onze productie is volledig ingesteld op kleding bedrukken in Leiden. Met spiksplinternieuwe drukpersen kunnen wij razendsnel jouw textiel bedrukken voor een lage prijs.

Kwaliteit?

Hier kunnen wij kort over zijn, onze productie machines om kleding te bedrukken in Leiden stammen uit 2013. Slechte kwaliteit zou ons geen werk opleveren. Wij leveren standaard gewoon een “goedzit” garantie op de bedrukking. Is het niet goed? Dan lossen we het op. Staan voor kwaliteit van de kledingtransfers is ons motto.

Neem contact op voor meer informatie.

Bent u benieuwd wat wij allemaal bedrukken? Bekijk ons portfolio en voorbeelden pagina voor inspiratie.

Dé juiste sportkleding & bedrijfskleding bedrukken in Leiden

Op zoek naar het juiste kledingstuk te bedrukken? Wij hebben een enorm assortiment van o.a. de merken Santino, Tricorp & Mascot. Ook diverse sportmerken, zoals Craft of Nike. Voor promotionele doeleinden hebben wij prima shirts die al betaalbaar zijn vanaf 2 euro p/s. Heb je een spoed opdracht voor kleding bedrukken in Leiden? Dat is voor ons geen punt, wij kunnen op de dag zelf eventueel leveren.

Bekijk ons assortiment ook eens op https://www.RET-bedrijfskleding.nl/

ik-sport-nu-bedrijfskleding
ik-sport-nu-bedrijfskleding

Kwaliteitsbedrukking van je textiel

Niets is zo belangrijk als het bedrukken met de hoogste kwaliteit. Onze nieuwe persen en een jong team staan daarom graag voor je klaar. Onze manier van drukken is een digitale manier welke beproefd is op reeds vele kledingstukken. De bedrukking blijft lang mooi, tot wel 2 jaar wanneer het wekelijks wordt gewassen. Toch heeft niet alleen de bedrukking invloed op het proces van kleding bedrukking Leiden. Ook de keuze voor het soort textiel kan invloed hebben en dan met name de kwaliteit van de bedrijfskleding zelf.

Spoed?

Wij werken veel met opdrachten in spoed. Indien het snel beschikbaar moet zijn, draaien wij onze hand niet om, om snel met onze bus even naar Leiden te rijden. Qua aantallen maakt het niet zoveel uit of je kiest voor 1 stuks of 1000 stuks, beide zijn bij ons scherp geprijsd tegen online prijzen.

Recommended Posts