Kleding bedrukken in Nieuw Vennep

 In Kleding Bedrukken, Tshirt bedrukken
T-SHIRT-bedrukken

Tshirt bedrukken

Bij RETreclame werken wij veel met textiel en bedrukken wij allerlei soorten kledingstukken. Zo bedrukken wij softshells, polo’s, t-shirts, overhemden, sportshirts en nog veel meer.

Met onze eigen Roland printers en drukpersen kunnen wij alles direct aanbrengen op de kleding. Heeft u een logo in full color ook dat is geen probleem. Geen dure instelkosten, maar direct een goed resultaat met onze Solvent Inkten.

Bent u woonachtig in Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Lisserbroek? U kunt bij ons ook terecht voor het kleding bedrukken in Nieuw-Vennep. Neem contact op voor meer informatie.

 

Bent u benieuwd welke kledingstukken wij al bedrukt hebben? Neem eens een kijkje in ons portfolio en zie eerdere klanten uit Nieuw-Vennep of de Haarlemmermeer.

Op zoek naar het juiste kledingstuk? Wij hebben in onze showroom veel verschillende modellen en soorten, zoals vesten, truien, werkbroeken, werkshirts, polo’s, t-shirts. Wij werken met diverse promotionele merken, maar hebben ook de beschikking over hoge kwaliteit bedrijfskleding.

Laat u vrijblijvend adviseren welke kleding het beste bij u in Nieuw-Vennep past. Heeft u een spoedopdracht? Ook dat is geen probleem, binnen 24 uur kan uw kleding bedrukt zijn.

kleding-voorraad
Recommended Posts
polo, full color, bedrukking