T-SHIRT-bedrukken

Tshirt bedrukken

Op zoek naar een hoogwaardige bedrukken van kleding. Het kleding bedrukken is helemaal in, wij doen o.a. t-shirts, truien, softshells, jassen en nog veel meer.

Met onze eigen Roland printers en drukpersen kunnen wij alles direct aanbrengen op de kleding. Heeft u een logo in full color ook dat is geen probleem. Geen dure instelkosten, maar direct een goed resultaat met onze Solvent Inkten.

Bent u woonachtig in Heemstede of Aerdenhout? U kunt bij ons ook terecht voor het kleding bedrukken in Heemstede. Neem contact op voor meer informatie.

Bent u benieuwd welke kledingstukken wij al bedrukt hebben? Neem eens een kijkje in ons portfolio en zie eerdere klanten uit Heemstede en Aerdenhout of Haarlem.

Op zoek naar de juiste bedrijfskleding? Wij hebben in onze showroom veel verschillende modellen en soorten, zoals vesten, truien, werkbroeken, werkshirts, polo’s, t-shirts. Wij werken met diverse promotionele merken, maar hebben ook de beschikking over hoge kwaliteit bedrijfskleding. Of kies ervoor om eigen kleding mee te nemen, geen probleem!

Laat u vrijblijvend adviseren welke kleding het beste bij u in Heemstede past. Heeft u een spoedopdracht? Ook dat is geen probleem, binnen 24 uur kan uw kleding bedrukt zijn. Wij hebben een speciale breng- en haalservice voor Aerdenhout en Heemstede!

kleding-voorraad