Veelgestelde vragen

Kies hieronder uw vraag

Kan ik langskomen?

Het is mogelijk om ons te bezoeken op locatie. U vindt ons op de Satellietbaan 10 J-K-L te Hillegom. Wilt u zeker weten of we er zijn? Neem dan eerst contact op.

Wat is jullie ervaring?

RET b.v. bestaat sinds 2011, maar ruim daarvoor waren wij al gek van alles wat met grafisch ontwerp te maken heeft. Het ontwerpen met software en het technisch mogelijk maken van websites en webshops was iets wat al goed ontwikkeld was.

Openingstijden

RET b.v. is geopend van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 17:30 uur. U kunt ons altijd mailen naar info@retbv.nl

Kan ik zelf een ontwerp aanleveren?

Ja, u kunt zelf een ontwerp aanleveren. Let op, dat wij voor een bruikbaar ontwerp de juiste bestandsformaten nodig hebben. Bij het aanleveren van Word of Powerpoint bestanden kan extra werk met zich meekomen. Neem contact op voor meer informatie.

Kan ik zelf kleding aanleveren?

Ja, het is mogelijk om zelf uw kleding aan te leveren. Wij bedrukken in feite al het textiel waar het ook vandaan komt. Helaas kunnen wij niet altijd de kwaliteit garanderen als de kleding niet door ons geleverd is.

Ik ben mijn inloggegevens kwijt van de website

Geen probleem, wij houden van al onze klanten de website’s in de gaten. Neem contact op om uw gegevens te verifiëren.

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures. Dat neemt natuurlijk niet weg dat je je CV op kunt sturen en wie weet nemen wij contact met je op!

Hoe bedrukken jullie?

Wij hebben zelf de beschikking over drukpersen en full-color printers. Wij bedrukken dus de kleding zelf en hebben daarom flexibele levertijden. Voor grote oplages maken wij gebruik van zeefdruk om uw kleding te bedrukken.

Spoed levertijden

Wij leveren ook met spoed uw materialen. Wij kunnen zelf diverse zaken printen en werken voor de hoge oplages samen met andere partners. Kom voor een spoed opdracht langs of neem snel contact op.

Staat hier niet uw vraag of het juiste antwoord?

Neem contact op!

Als uw vraag niet via deze pagina beantwoordt kan worden, neem dan contact op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar en beantwoorden uw e-mail binnen enkele uren. Bekijk onze contactpagina voor meer info.