Bedrijfskleding

 In Bedrijfskleding, Kleding Bedrukken, Tshirt bedrukken

Onze voordelen

  • Eigen productie voor het bedrukken
  • Geen franchise, dus geen verplichte afname
  • Enorme keuze
  • Vanaf 1 stuk prima mogelijk
  • Altijd pasmodellen

Wij als kleding bedrukker weten als geen ander hoe belangrijk de kwaliteit is van goede werkkleding en bedrijfskleding. In eerste instantie hebben wij alleen maar kleding bedrukt voor klanten. Echter door de toenemende mate in kwaliteitsverschillen leveren wij nu alle soorten kleding welk goed bedrukt kan worden, maar bovenal uitblinkt in hoge kwaliteit.

Benieuwd hoe dat werkt? Kom langs, voel, pas en zie de kleding in het echt!

Werkkostenregeleing

Sinds de invoering van de werkkostenregeling is er het een en ander veranderd ten aanzien van werkkleding. Het belangrijkste punt hieruit is dat alle logo’s tezamen minmaal 70 cm2 moeten bedragen, maar er zijn meer eisen.

Lees alle eisen op de site van de belastingdienst: Paragraaf 20.2.4 (kleding verstrekken aan medewerkers)

Smaken verschillen

Het uitzoeken van kleding is een heel werk, want het aanbod is enorm, maar echte kwaliteitskledij is daar goed uit te halen. Wij werken op diverse manieren om de juiste bedrijfskleding voor u uit te zoeken. Zo kunnen wij bij u langskomen of u bezoekt onze showroom.

De basis blijft echter dat hoe klein de hoeveelheid ook is, u eerst een pasmodel past. Zo weet u zeker dat het aangekochte ook echt goed zit.

Heeft u voorkeuren, dikke shirts of dunne truien? De keuze is reuze zeggen wij maar al te vaak. Het belangrijkste blijft dat u de kleding kunt voelen en zien.

 

Het assortiment van drukkerij RETreclame is erg groot. Wij hebben de mogelijkheid om elk gewenste kledingstuk te bestellen. Bedrijfskleding is bij ons een verzamelnaam van diverse soorten kledingstukken. U kunt denken aan: truien, shirts, sportshirts, hemden, vesten, jassen, overalls, broeken, werkbroeken, petten, schorten en polo’s!

Summary
Bedrijfskleding
Article Name
Bedrijfskleding
Description
RETreclame bedrukt en levert alle soorten bedrijfskleding, zoals werkkleding, presentatiekleding en promotiekleding.
Author
Recommended Posts