Bedrijfskleding/werkkleding Mascot

 In Bedrijfskleding, Kleding Bedrukken, Kleding borduren, Reclame

Mascot workwear

Mascot workwear is een Deens bedrijf dat wereldwijd exporteert. Mascot workwear heeft één missie: het ontwikkelen, produceren, promoten en verkopen van de beste Mascot werkkleding en Mascot veiligheidsschoenen.

Mascot bedrijfskleding heeft een breed en diep assortiment met allemaal Mascot bedrijfskleding. Mascot bedrijfskleding biedt alles wat u nodig heeft als bedrijf. Ze verkopen Mascot werkjassen, Mascot werkvesten/werktruien, Mascot werkoverhemden, Mascot poloshirts, Mascot werkbroeken, Mascot overalls. Ook biedt Mascot bedrijfskleding beschermende Mascot bedrijfskleding en Mascot werkschoenen aan.

Uitgelichte producten van Mascot

mascot-lerida-hardwear-broek
schermafbeelding-2019-02-01-om-11.44.40
mascot-trivor-footwear-veiligheidsschoen-hoog

Mascot werkbroek Lerida is een extra zichtbare Mascot werkbroek door reflectieaccenten. De Mascot werkbroek heeft een lage taille met voorgevormde tailleband, hierdoor volgt de Mascot werkbroek de bewegingen. De Mascot werkbroek heeft verschillende zakken, voor en achterzakken met klittenband sluiting, verstelbare hamerlus, dijbeenzak, telefoonzak, duimstokzak, pennenzakje en kniezakken van Kevlar met de opening aan bovenzijde.
De Mascot werkbroek Lerida is in verschillende kleuren leverbaar.

Mascot werkjas Darmstadt is een tweekleurige Mascot werkjas. Het is een extra zichtbare Mascot werkjas door de reflectieaccenten. De mouwen van de Mascot werkjas zijn voorgevormd voor een optimale bewegingsvrijheid. Verder zorgt deze Mascot werkjas voor goede isolatie, is deze Mascot werkjas zeer licht en neemt opgevouwen weinig ruimte in. Deze Mascot werkjas Darmstadt is ademend, winddicht, waterafstotend en is in meerdere kleuren leverbaar.

Mascot veiligheidsschoen Trivor heeft een loopzool van slijtvast PU die niet afgeeft. De veiligheidsneus van de Mascot veiligheidsschoen bevat geen metaal maar is gemaakt van composiet, dit geleidt geen warmte of kou. De oppervlakte van de anti-perforatiezool van textiel in de Mascot veiligheidsschoen is groter dan die van staal en biedt hierdoor meer bescherming aan de zijkant van de voet.
Deze Mascot veiligheidsschoen zijn in twee verschillende kleuren leverbaar.

Mascot workwear bedrijfskleding bedrukken of borduren

Als bedrijf kan je ervoor kiezen om je Mascot bedrijfskleding te laten bedrukken met het logo van je bedrijf. Dit een is manier om reclame te lopen voor je bedrijf.
Je zou bijvoorbeeld je logo op de borst van je Mascot werkjassen, Mascot werkshirts, Mascot werkvesten ect. Kunnen laten bedrukken of borduren. Maar je zou ook je logo op de kontzak van je werkbroeken kunnen laten bedrukken of borduren. En zo zijn er nog veel meer opties.

onbewerkte-fotos
Recommended Posts